Nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl.

Door de ontstane situatie dat De Gazelle geen 1e elftal in de A-categorie heeft is besloten voor de komende nieuwjaarsreceptie een andere opzet te kiezen. In plaats van een wedstrijd tussen De Gazelle 1 – Oud Gazelle 1 wordt er nu een toernooitje georganiseerd voor alle leden. Ook de (voetballende) kinderen van de leden en genodigden mogen meedoen. Per slot van rekening gaat het om een gezellig samenzijn en is het resultaat van minder belang.

Afhankelijk van de animo om mee te doen willen Marco Haarbrink en Johan Sterling naar het idee van een sixday een toernooischema maken.

De bedoeling is 12.30 de eerste wedstrijdjes te laten spelen zodat er voldoende tijd en ruimte is om bij de aanvang van de nieuwjaarsreceptie aanwezig te kunnen zijn. Aan jullie leden en genodigden om je aan te melden zodat Marco en Johan aan de slag kunnen gaan voor deze nieuwe opzet.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, NIET reageren op Facebook maar via whatsapp, Marco 06-55140770 of Johan 06-34966445. Via deze nummers kun je je ook aanmelden om mee te doen.