Sponsoring

Bij het laten reilen en zeilen van een (kleine) club als De Gazelle komt heel wat kijken. Met elkaar draaien we soms rond in het cirkeltje van wensen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld over het kunnen beschikken over een voldoende aantal vrijwilligers en financiële middelen. Dit is voor bijna elke vereniging en dus ook voor De Gazelle een constante zorg. Zijn onze ambities, zelfstandig blijven als vereniging, haalbaar en blijven de verenigingsactiviteiten wel voor iedereen financieel bereikbaar? Een goed vrijwilligersbeleid en het organiseren van activiteiten die financiële middelen genereren vormen dan ook belangrijke pijlers van het verenigingsbeleid van De Gazelle. Daarmee mag direct ook duidelijk zijn hoe belangrijk sponsorinkomsten voor de club zijn. Het spreekt daarbij vanzelf, dat we veel waarde hechten aan het onderhouden van contacten met onze sponsoren en aan het nakomen van de overeengekomen tegenprestaties.

Liever nog betekenen we echter iets extra’s voor onze partners.

De Gazelle wil, als het enigszins kan, de vereniging van onderop verder uitbouwen en met een voor de leden herkenbaar koers. We hopen dat u reeds sponsor bent of wil gaan behoren tot onze sponsorkring en zo een bijdrage wilt leveren aan de instandhouding van onze club, alsmede aan de verwezenlijking van onze doelstellingen.

Op deze pagina treft u een overzicht aan van onze standaard-sponsormogelijkheden. We zijn altijd bereid om daarover, of eventueel over op uw wensen toegesneden maatwerk, met u te overleggen.

 

De Gazelle biedt diverse mogelijkheden voor de manier waarop u de club kunt sponsoren. Dit kan shirtreclame zijn voor één van de teams van De Gazelle. Ook biedt het de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord of het aanbieden van de wedstrijdbal. De sponsorcommissie bestaande uit Fred Keijzer, Cor Kiezebrink en Johan Sterling komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Voor snel contact kunt u bellen met Cor Kiezebrink 0620090596 of Johan Sterling 0634966445. Emailen kan naar degazellevoetbal@gmail.com.